tiistaina, helmikuuta 01, 2011

TYÖTIEDETTÄ: YKSIN SOVITTU TURUSSA


Turun työtieteiden keskus järjestää Turun yliopiston Sosiaalitieteiden laitoksen/sosiologian oppiaineen kanssa seminaarin

Yksin sovittu 3.3.2011
Aika: Torstai 3.3.2011 klo 13.15-16.00

Paikka: Turun yliopisto, Publicumin ls, Assistentinkatu 7, Turku

Seminaarissa pohditaan, millä keinoin voitaisiin rakentaa yhdenvertainen, sosiaalisesti oikeudenmukainen ja turvallinen työelämä tulopoliittisen sopimisen siirryttyä menneisyyteen. Mitä tarkoitetaan sopimusyhteiskunnan loppumisella? Entä erilaisilla työn tekemisen muodoilla, kuten työn teettämisellä ja itsensä työllistämisellä?

Seminaari pohjautuu VTT, hankekoordinaattori Anu Suorannan ja sosiologian dosentti Anu-Hanna Anttilan toimittamaan Yksin sovittu. Osapuolet, luottamus ja työmarkkinalogiikka -teokseen (Osuuskunta Vastapaino, 2010). Teoksen artikkeleissa tutkijat ja kokeneet työmarkkinatoimijat esittävät näkemyksiään työmarkkinoiden ja sosiaalisen turvallisuuden järjestämisestä nykytilanteessa.

Seminaarin pääpuhujana ovat poliittisen historian professori Pauli Kettunen Helsingin yliopistosta ja dosentti Raija Julkunen Jyväskylän yliopistosta. Lisäksi kuullaan Yksin sovittu- teoksen kirjoittajia ja lukijoita, jotka osallistuvat paneelikeskusteluun.

Tervetuloa keskustelemaan ajankohtaisista kysymyksistä!

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 25.2.2011.

Lisätiedot

Seminaarista Anu-Hanna Anttila, anantti@utu.fi sekä teoksesta Yksin sovittu Vastapainon sivuilta . Seminaari on maksuton.

Tervetuloa.

Ei kommentteja: